Sunzet


Met recht een zonnetje in uw badkamer. De Sunzet heeft een dubbele greeplijst waardoor ook de bovenste lade eenvoudig te openen is. De 45 cm diepe keramische wastafel oogt schitterend strak door de dunne rand en zorgt voor een stralend resultaat.


Ontdek meer

Kombiez


Iedereen gaat toch graag voor én én? Met Kombiez kun je naar hartenlust combineren. En met houten greeplijsten als lust voor het oog. Geen of of meer nodig. Iedere combinatie is mogelijk die in iedere badkamer tot zijn recht komt. Leef je uit!


Ontdek meer

Kombiez XS


Kombiez XS is trots op haar beperkte diepte met 40 centimeter. Met Kombiez kun je naar hartenlust combineren. En met houten greeplijsten als lust voor het oog. Iedere combinatie is mogelijk ook in een kleinere badkamer. Leef je uit!


Ontdek meer

Zolo


Waarom meer als ook minder kan? Zolo staat voor strakke elegantie met haar compacte uitvoering met één lade. De Zolo staat niet alleen in al haar combinatiemogelijkheden in verschillende breedte- en dieptematen. Zolo verdient een podium!

.

Ontdek meer

Nekst


Klassiek en toch tijdloos. Greeploos maar met grip op doordachte oplossingen. Begrip voor hedendaagse kleurstellingen en moderne wensen. Dit alles met een elegante uitstraling. Nekst is ingericht op de toekomst.
Smaakvol in iedere badkamer!


Ontdek meer

Toutz


De Toutz geeft nu net die finishing touch aan je badkamer. Met haar minimalistische design, beperkte diepte van 41 centimeter zeker een maximale impact voor uw badkamer. Een push-to-open lade systeem dat niet veel fingerspitzengefühl nodig heeft.

Ontdek meer

Artz


Kunst in je badkamer met de Artz colleczie. Kunstzinnig strak design met marmerlook wastafels. Voor iedere kunstliefhebber wat wils, de marmerlook wastafel zijn in dun of dikkere uitvoering beschikbaar. Artz een lust voor het oog!


Ontdek meer

Noezt


Onze Noezt komt letterlijk voort uit noeste arbeid zonder daarbij de verfijnde uitstraling uit het oog te verliezen. Het meest in het oog springt de vierkante keramische wasbak met zowel links als rechts aflegmogelijkheden. De vierkante RVS grepen vervolmaken de Noezte uitstraling.


Ontdek meer

Setz


Game, Setz, match... een winnende combinatie ons Moetz actiemeubel. Beschikbaar in meerdere kleuren en combinaties. Interessante prijscombinatie zonder in te boeten op de vertrouwde Moetz kwaliteit. Met Setz een echte winnaar!


Ontdek meer

Massiv


Onze Massiv staat voor natuurlijke kracht en uitstraling. Om haar enorme aanwezigheid kun je simpelweg niet heen. Echt massief eiken tegen een betaalbare prijs. Grootse mogelijkheden met olie bewerkingen in plaats van lak. Massiv is een natuurlijke krachtpatser! 


Ontdek meer

Zimple


Soms is het gewoon Zimple. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Zimple staat voor strak design maar ook voor open ruimte. Eenvoudig veel mogelijkheden om je opbergruimte zo in te richten als je wenst. Zimple is allesbeholve eenvoudig!


Ontdek meer

Fonteinkasten


Ook de kleinste ruimten verdienen grootse meubelen. Alle kleuren van het Moetz assortiment zijn ook beschikbaar als fonteinkast. Voorzien van een keramische fontein, geheel in dezelfde look als je badmeubel. Iedere kamer verdient een Moetz!

.

Ontdek meer